(C) Pranas Šarpnickis

Tapkite mano rėmėjais

Miestui Kalėdinę eglutę šiemet padovanojo VŠĮ Respublikinės Klaipėdos ligoninės Skuodo filialas. Eglė augo jos teritorijoje, o šakos jau beveik lietė pastatą – dabar ji puoš miesto aikštę.

“Ar šiemet bus kažkas naujo? Cha, nesinori sakyti. Norisi palikti netikėtumo faktorių,” – šypsosi Skuodo miesto seniūnė Ieva Gembutienė.

Bet miestas įsigijo naujų girliandų ir žaisliukų.

Pati miesto puošyba mažomis smulkmenomis, bet skirsis nuo praėjusių metų. Seniūnijos darbuotojai patys gamina tam tikras dekoracijas, nes nori, kad Skuodas atrodytų gražiai, žmonėms būtų kur pasivaikščioti ir pasidžiaugti, sukurta šventinė nuotaika. Siekiama kuo racionaliau panaudoti turimas lėšas, tad žiūrima kūrybiškai ir visur, kur galima taupoma, todėl kai kas ir kuriama savo jėgomis.

Elglutės pastatymas, jos ir miesto puošyba, Mūro kryžiaus “sodnelio” ąžuolų iliuminacija ir dar paskui (po švenčių) visko demontavimas kainuos apie 10 000€ – suma nebus didesnė nei praėjusiais metais.

Skuodiškiai nelenktyniaus su Kaunu, kuris eglutę ketina įžiebti dar lapkrityje. Laikysis tradicijų ir šventė prasidės tik gruodžio 8-ąją.

Zigmas Sondaras nuotrauka.

Tapkite mano rėmėjais

(C) Pranas Šarpnickis

PASTABA:Perspausdinant (atgaminant) šio žurnalo (tinklaraščio) turinį, atskiras publikacijas, cituojant yra būtina nurodyti šaltinį (e-žurnalas “Skuodo kraštas”) ir autorių. Bus malonu, jei perspausdinant (atgaminant) publikacijas paprašysite autoriaus leidimo tai atlikti arba informuosite apie tokį faktą autorių.